18.4.11

Pels carrers de Bangkok

Doncs es gairebé com una nova experiencia passejar altre cop pels carrers de Bangkok. Ja fa dos mesos i mitg que som a Chiang Mai i puc dir que m'hi sento a casa. Conec les cares al mercat, els cafès habituals i els bars que ens agraden per a pendre una cerveseta,... però tornar a Bangkok ha estat com ser turista per accident.
Hi hem anat per a rebre en Cem i la Seda, els nostres amics de Turquía que arrivaven el cap de setmana. Ens hem allotjat a Kao San Road, centre del turisme motxiller. Rodejats de rossos alts, turistes cremats pel sol, motxilles, cerveses i tots els tòpics dels viatgers, que, de pas o per a quedar's-hi, sempre fem cap als mateixos llocs.
Si us he de dir la veritat, m'estimo més lo conegut, el turisme d'apoc a poc que faig a Chiang Mai. Les petites coneixences que esdevenen amistats. Els racóns on se sent el sabor original i caracteristic de Tailandia.
Tusístic o no, el cap de setmana ha estat genial. Tornar a veure en Cem m'ha fet molt feilç i veure'l tant bé i enamorat encara més! Ara deuen estar passejant encara pels carrers de Bangkok però de cara al cap de setmana els esperem a casa nostra, i llavors me'n encarrego jo de fer-los un tastet del que considero un turisme de qualitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada